Creatief-5-Kunstenmakers.jpg

Buitenschoolse opvang

Uw kinderen zitten dus boordevol talenten. Talenten die in het huidige onderwijs te weinig ontwikkeld worden. De buitenschoolse opvang ” kunstenmakers” gaat die talenten aanspreken en op een speelse manier ontwikkelen.

"Opvang is vrije tijd van de kinderen". Zij voelen zich er thuis na een dag op school en mogen er zo veel mogelijk. Zij krijgen in een rijke omgeving de mogelijkheid om de tijd op een creatieve manier in te vullen. Door middel van workshops bieden wij schilder-,beeldhouw-,toneel-,grimeer en muziekactiviteiten aan. Dit doen we d.m.v. thema's die op dat moment in de belangstellingswereld van de kinderen liggen. Kunstenmakers streeft er naar zoveel mogelijk aan te sluiten op de wensen en behoeften van de kinderen.

Respect en wederzijds vertrouwen zijn hierbij uitgangspunten binnen een stimulerende omgeving. Wanneer een kind mee wil doen aan een workshop gaan we er ook van uit dat hij/zij zich inzet en de workshop serieus neemt. Het kind krijgt professionele begeleiding van een kunstenaar of muzikant. Wij nemen de eindresultaten serieus door de werken te exposeren of d.m.v. een uitvoering waarbij de ouders uitgenodigd zullen worden . In de vakanties is het programma nog uitgebreider en worden leuke uitstapjes gemaakt.

Indien uw kind onder bso tijden in Almere naar een sport/muziek/dans vereniging moet is het mogelijk, mits het uikomt binnen het activiteitenprogramma en er voldoende personeel is, dat kunstenmakers hem/haar daar gratis naar toe brengen/halen.

Buitenschoolse opvang
ADRES

Kindercentrum Kunstenmakers
Hawaiiweg 18-22
1339 NW  ALMERE

Landelijk registratie nummer

Kdv:       183530020
Bso:        224218505

CONTACT

Telefoon: 036 535 60 09
E-mail: info@kunstenmakers.org

kaart.jpg